Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, March 27, 2011

ini untuk kamu ms,Bell

kepada yang berkenaan.. sesungguhnya aku dgn iklas + setulus hati + sepenuh jiwa rage mengepos bnda ini untuk kau.. ayat pertama yang ingin aku lontar dan campak ialah "SILA JANGAN PERLI AKU LAGI".. nampak tak aku taipkan dengan menggunakan urup besar tuh.. dats mean ak mara..HAHA! reti ke aku nak mara kau.. poyo an.. 

aku taw lah kali nie identiti aku sangat berlainan dari biasa.. tapi janganlah perli or gelakkan.. malu oouhh... aku taw Rozieana yang ko kenal dulu da jauh beza ngan Rozieana sekarang..tapi nak wat cmna.. ak hanya merancang.. tuhan yang menentukan.. *sila muntah.. aku rasa nie mungkin kesan dari nuclear kt jepun tuh.. *tak pasal2

btw ko lah kawan yang paham ak.. yang nak dengar segala merapu aku.. terima kasih sangat.. aku xsangka pejam celik pejam celik da 5thn ak kenal kau.. kalau takde tek jas yg cam tetttt... *bhasa2 yg kurang sopan dharamkan.. takdelah aku kenal kau.. cmtuh gak kalau takda kadet bomba.. *berbunge2 ati doe sebut  kadet bomba..kah3..then ag 1 teringat pacik bomba tuh pgil ko joyah..KAH3.. macam2 kenangan dah aku ngan kau nie.. arap2 lah kite in relationship sampai bila2 okie.. *nampak sangat xserik walupon da kena cop le*b*an.. bodo punyer senior!! tapi skrg istilah tuh taley pkai da.. sbb ko pon da ehem2.. sakit tekak plak.. cehhh... pandai aku cover line kan.. :P

kat bawah nie ak saje gedik2 letak gmbr kita.. n untuk mkluman, entri ni lbh krg macam nk reply lah balik entry kau yg memula tuh.. cuma ni ak jadikan pakej marah sekali.. nasib lah kan.. HAHA!







op kite kawan ler smpai bile2... *tengs utk "TIPS" ko tuh.. bhahaha!


No comments: