Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Tuesday, March 29, 2011

OMG!! Nana follower "dia" yang ke 3k..

jeng3!! nak tahu blog mana yang lucky tuh dapat Nana jadi follower dia.. haha.. macam bagus2 je ayat an.. actually Nana lah yang lucky coz jadi follower dia.. follower yang ke 3k ok.. see, ramai da follower dia taw.. * boleh tak nak dengki.. HAHA! dah3!! meh nana perkenalkan tuan empunya blog tue.. CERKELIK ..CERKELIK.. mr.SR .. haa.. blog dia simple jer.. tapi best..  pape pun Nana nak say tengs lah kat dia disebabkan dia wat entry khas untuk follower dia yang ke 3k nie secara xlangsung Nana punya follower juga bertambah.. mendadak sampai 10 orang yang follow blog Nana xsampai dalam masa 24 hours.. mungkin nie 1 langkah baru untuk Nana.. al maklum lah Nana nie baru je nak berjinak2 merpati dalam arena blogger nie.. so, harap2 mr.SR ni nak lah wasiatkn ilmu2 di dada tuh kt Nana sikit yerk.. HEHE!!

2 comments:

wannoorsyazlin said...

follow me back ;) thx

Sekamar Rindu said...

salam....

terima kasih...terima kasih..