Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, March 27, 2011

peluang depan mate.. tp tak nak grab.. SENGAL!

holla! firstly Nana nak tanyalahkan.. korang pernah tak alami situasi mcam nie.. peluang yang Nana maksudkan nie ialah peluang bila berhadapan degan orang yang korang sayang.. paling sayang.. or tersangat lah sayang.. tak sayang tapi rindu pun boleh jugak kot.. as long jangan orang yang korang benci or sakit hati dah ler.. coz Nana sure peluang ni mmg xkan ada sape2 yang nak sia2kan coz time tulah nak balas dendam kan... haish, cakap mcm ada pengalaman jerk.. *jap pikir ada ke tade.. HAHA!

ok2 berbalik ke pangkal jalan.. ops, slh.. berbalik ke story asal.. Act, Nana dah pun menghadapi situasi ini.. tarikh, masa & tempat dirahsiakan atas sebab2 yang tak boleh diketahui.. tetttt... abis.. Nana pun tidak tahulah bagaimana kan benda ini bisa terjadi.. time xdapat jumpa, heboh sangat nak jumpa.. sampaikan kalau menunggu 1 ari tuh mcm setahun lamanya.. cewahhh...Jiwang skejap.. dok rindu sana.. dok rindu sini.. 24 jam dok teringat.. makan xknyang.. BOHONG! tido xlena.. LAGI BOHONG!siap bangun lmbt.. mndi xbasah.. SUMPAH BOHONG! tapi bila orang yang ditunggu dah kat depan mata.. hape pon tak bleyh!!

konon2 +  malu..segan.. aduii..poyo beb.. jangan kata nak pandang.. mulut ni ha.. mcm ada emas916.. camne cerita tuh.. time belum jumpa, mesej dok pungpang2.. bila face to face.. harrremmm... tapi nasib baiklah bukan Nana sorang jer camtuh.. "dia" pon same.. bak kata Nabil "sama dengan jer.." then tak boleh blah.. dia ulang2 mesej Nana.. bapak malu... eh, bapak tak bersalah.. Nana yang malu.. tersangat2 malu.. mcm nak nyorok jerk muka kt bwh sit tuh.. >,<

see!! bila dia dah takde depan mata barulah nak menyesal.. rasa macam nak hantok2 kpale kt dinding.. nangis secara berguling2.. ermm..pe lg erk... ckop lah tuh kot kalau nak menunjukkan penyesalan pun.. HAHA! tapi nak nyesal pun tak guna.. apetah lagi kalau nak nyanyi lagu AXL "andai dapat kuundurkan putaran dunia" semua tuh dah tak bermakna.. :( wat korang2 diluar sana, jangan lah jadik macam Nana nie.. Tak best.. "kalau time jumpa tuh hati berbunga2.. tapi bila da balik macam terus layu aje.." coz xgunakan dengan sebaik2nya.. lebih kurang cmtu lah.. pepatah ni xde dlm kamus dewan dan pustaka pun.. Nana main bantai jerk.. so, renung2kan & selamat beramal.. :))


No comments: