Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Monday, April 25, 2011

Alamak, love bite!

Hoho.. da macam Santa Claus pulak bunyiknya.. hee.. Salam.. tengok tajuk je pun da tau kan.. memang bikin panas di tengah tengah malam.. HAHA! ini entry untuk 18 tahun ke atas sahaja ok.. yang 18 ke bawah.. p tidoq.. esok sekolah!!!!!! nak kena babap ke??

ok, back to da ampang point.. yes!! currently Nana 1 love bite kat leher.. leher di sebelah kanan?? memang boleh je if nak disorokkan dari pengetahuan umum.. berpura pura alim ke pakai tudung.. * tetiba teringat cerita Aku Masih Dara.. "orang sekarang ramai pakai tudung sebab nak tutup love bite je" tak pun cover cover guna rambut yang dah macam hantu Kak Limah ni ke kan.. tapi kalau panas macam mana, mesti nak ikat rambut.. bagi lega batang leher.. memang kompomlah kantoi kan.. ish!!! pening benor kepala teman ni dok mikio macamana nak nyorokkan.. apa?!! siapa yang buat?? bila masa?? entah!! Nana pun tak tahu.. Nana tak sedar pun time bila.. tahu tahu dah ada jer.. =='

hello, ini pesanan dari penaja.. actually bukan love bite pun.. tajuk tu saja je nak bikin panas.. Nana pun tak tahu binatang ape sebenarnya yang wujud di leher yang tak berapa nak jinjang pelamin nie.. tapi antara 2 jerlah kan.. either jerawat or bisul.. eh, ada ke jerawat kat leher.. HAHA! tak kisah lah pape pun.. yang penting bukan love bite.. tak main love bite love bite..kurap or kudis lagi lah bukan ok..

ni lah BENDASING tu

sesungguhnya binatang itu sakit kot.. Alala tak sukanya.. * sila baca ikut nada Peah dalam maharajalawak dengan segedik yang boleh ok.. if betul betul love bite tak kan lah Nana nak bagitahu umum pulak kan.. mesti dah diam diam simpan.. tak mau derr makan kaki dari makcik pakcik jiran sedara mara sebelah rumah dia.. belakang rumah semua.. tepi.. kiri.. kanan..

alaa.. nampak benor nipunya kalau korang tak tahu rupa love bite camna kan.. kompom korang semua tahu kan.. ala... yang gitu gitu tu.. HAHA! yang belum kahwin jangan ler cuba cuba buat.. dosa.. Tuhan mara.. Nana pun tak wat taw.. apa yang nak dibangga sangat dengan love bite tu Nana pun tak tau ler.. kalau nak kata tanda cinta.. banyak lagi boleh buat untuk menandakan cinta tu.. bagi mercedes sebiji ke kan.. banglo 14 tingkat ke.. amboih demand pulak ye.. tak pon bagi je cornetto love kat couple korang.. show ur love in every bite.. lagi nikmat.. terkenang kenang kelazatan eskrem tersebut tetiba.. :P tak pun jajan cadbury yang Bites tu.. sedap sedap sedap...
p/s : laju laju post then nak g kedai beli jajan bites ngan eskrem cornetto.. nak?? beli sendiri.. HAHA!

No comments: