Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Friday, April 1, 2011

APRIL yang bod*h!

wahh.. agak kasar tajuk entry untuk hari ini kan.. today dah pun masuk 1 April.. atau pun terkenal dengan April Fool.. kalau cakap April Fool kompom2 lah 1 ari bulan.. bukan 2,3 or brapa2 jerlah..

act April tuh yang bodoh ker.. or yang sambut tuh yang bodoh.. or orang yang terkena tuh yang bodoh.. HAHA!! jangan amik hati, jantung or limpa semua kayh.. lagipun dedulu mana lah taw kan yang sambut April fool ni sebenarnya tak boleh.. yang pasti kita tak sabar2 nak tunggu 1 April tuh.. then nak prank kan kengkawan.. setengah mati dok fikir idea macamana nak prank diorang.. *kalau fikir tok belajar hampeh! but sepanjang hidup Nana yang da 21 tahun nie.. Nana tak pernah lah pulak kena kan.. apatah lagi mengenakan sesiapa.. setakat kecil2an tuh aderlah.. *aik. tak sama ke.. tak kisah lah apa2 pun..so, sesape yang ade pengalaman tuh meh lah ceciter sikit.. Nak jugak tolong gelakkan.. HAHA!

Macam tadi Nana dah singgah kat blog ni taw..  CERKELIK..CERKELIK.. cik YUYU.. story dia haruslah pasal April fool kan.. dah tajuk pun psl april yang bodoh kan... HAHA! kelakar gila.. nak taw pe yang kelakar boleh lah cerkelik SINI. Cian dia taw.. kengkonon nak prank orang.. tetiber kena kat diri sendiri balik.. Nana pun tak tahulah tuh boleh dikira as a April fool or tak kan.. coz time tuh bru 31st.. tapi maybe kire boleh lah tuh sbb Cik Yuyu dah anggap cenggitu.. HAHA! jangan marah yer Cik Yuyu..

btw, after diz no April fool dah kan.. dah terang2an tak boleh.. lagipun tak payah nak April fool sangat lah kan.. kalau nak kenakan orang tak payah dok susah nak tunggu bulan April.. bulan lain pun boleh.. nak agy hebat.. join Bang Bang Boom.. paling meletop gitu.. April Fool, April Fool jugak.. wat sesiapa yang bufday dia tuh jatuh pada ari nie.. *mcm aunty sebelah umah Nana nie.. (pomot..ner taw ley jadik menantu) HAHA! so, Nana nak wish eppy bufday lah untuk korang ye.. semoga panjang umo n murah rezeki..

daaaaaa.. :))

1 comment:

sabenazakey said...

april fool!!! huhu.ntah ape ape.