Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, April 3, 2011

boleh percaya ker?

selamat berhujung minggu all.. apa program hari ni... bercuti bersama keluarga kah.. menghabiskan masa dengan membuta kah.. mcm kurang sopan saja bunyiknya yer x.. ok, corection! menghabiskan masa beristirahat di rumah kah.. Kalau Nana plak menghabiskan masa dengan menghadap laptop ni haa.. 1 ari xon rindu bangat rasanya.. ape lagi yang nak dihadapkan kalau bukan facebook n blog Nana yang cumil nie.. PASAN!

ok, apa kaitan yang boleh percaya ke tak ngan title entry Nana kali nieyh.. percaya boifren kah.. sahabat kah.. ahli keluarga kah.. actually semua tiada kaitan.. HAHA! bersabar2.. sebenarnya tadi Nana ada singgah kat blog kawan Nana.. dia ada wat entry pasal  tarikh lahir n sifat seseorang tuh berdasarkan tarikh lahirnya.. kalau nak taw CERKELIK.. so, buleh ke dipercaya.. 

macam kes Nana.. Nana lahir 4hb September..n katanya 

"Kalau anda dilahirkan pada 4Hb, 13Hb, 22Hb, 31Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.4"

kenyataan untuk no.4 adalah seprti berikut :

Anda adalah seorang yang amat degil dan rajin. Mungkin anda akan menjauhkan orang lain daripada anda kerana kata-kata anda. Anda seorang yang bertimbang rasa akan masalah orang lain. Anda berbakat dalam penyelidikan dan seni. Anda akan membantu ahli keluarga atau kawan-kawan yang menghadapi masalah tanpa berfikir panjang. Anda kena berhati-hati dengan orang sekeliling anda kerana mereka mungkin akan mempergunakan anda. Kawan-kawan anda akan menghabiskan masa dan wang ringgit anda dan selepas itu menjauhi daripada anda apabila anda dah tak ada nilai buat mereka lagi. Walau bagaimanapun anda tetap seorang yang sabar dan tegas. Pasangan ideal anda adalah no.1, 8.

Degil = SANGAT BETUL
Rajin = KENGKADANG JER KOT.. 
Bertimbang rasa = NTAH! YERR LAH KOTT..
Penyelidikan = APA YANG NAK DISELIDIK PUN TAK TAW LERR
Seni = HAMPEH!! 
Dipergunakan = TAK PERNAH PUN RASA MACAM TUH
Sabar = HAA.. SABARLAH SANGAT..
Tegas = TEGAS LAH KOT SEBAB NANA SEORANG YANG GARANG..
Pasangan ideal no.1 n 8 = EHEM2!! ^^,

konklusinya, ada yang betul and ada yang tak.. so, no need lah kot kan nak percaya benda2 nie as long kita taw diri kita sapa.. yer tak.. renung2kn dan selamat beramal..

  

1 comment:

fLy_AwAy said...

haha jangan jangan pecaya sume ramalan ramalan bagao tu taw. syirik ;)