Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Wednesday, April 27, 2011

En.kayif, Nana suka awak!



tajuk post Nana sangat hot and spicy kan.. memang Nana suka kayif.. so what?? * peminat kayif sila jangan bunuh diri awal awal sebab Nana belum habis taip.. Nana suka kayif punya....................... BLOG.. yang tak kenal kayif dan yangingin mengenali beliau boleh lah CERKELIK SINI.. ehem ehem kacak bergaya kan kayif nie.. ini bukan bodek.. tapi kenyataan kerana tak mungkin mata salah melihat.. kata mukanya sama macam aiman MENTOR kan.. ala ala kembar gitu.. tak percaya Nana sertakan bukti ok.. TEKAN SINI.. tak kesah lah macam Mentor ke Mentos ke.. yang penting i love his blog..

Nama blog dia Epilog Sebuah Blog.. dah macam tajuk novel kan.. ok, kidding!! word EPILOG tu tetiba wat teringat cerita Epilog syurga cinta.. cikgu Siti dengan Irham.. so sweet.. SEsweet gak macam blog kayif ni.. blog dia best.. tak berat.. dalam 800 gram je.. ringan kan?? then simple.. tak crowded.. post mantopp mantopp.. Nana paling suka part TITLE dia.. coz title dia selalunya memang tak pernah nak kalah.. boleh wat orang semua berlumba lumba lari  1500 meter pecut tak pun seperti 140km/j semata mata nak terjah blog dia.. kira kayif ni kreatif lah nak tarik orang datang dan follow blog dia.. Nana nak menuntut ilmu nie dengan kayif boleh.. ambik tuisyen sabtu ahad.. yuran boleh rundingkan.. HAHA!

penulisan dia bagus.. bagus bangat.. actualy not tulis lah.. TAIP.. HAHA! entry dia sumpah tak boring.. boleh dibaca sambil menikmati popcorn.. memang best.. macam macam ada.. ibarat astro.. sekali dah masuk pasti nak masuk lagi tau ini blog.. then sentiasa akan ada entry entry baru.. entry lama tak dan basi dah pos yang baru.. terer kan kayif ni.. idea dia mencurah curah betul ke ladang gandum..so, harapan Nana supaya kayif tidaklah berhenti berblogging ya akibat terlalu frust dengan En.Nuffnang.. berpaling tadah je takpe.. sebab nanti Nana tak dapat lah nak baca cerita poyo best kayif selalu..

ok lah tak tahu nak merepek apa lagi.. just nak bagitahu yang Nana suka blog dia je.. untuk peminat kayif  Nana minta maaf.. saja nak bikin panas.. sekarang kalian dah boleh bersenang hati semula.. HAHA! 

Daaaaa 

16 comments:

KyêrulL said...

aiyarkkkk.. pengsan pengsan.. huwaaaa... xsangka ada org suka penulisan kayif :D terima kasih ^.^ simpan URL hahaha.. tunggu

lady nana said...

jangan pengsan kat sini.. Nana tak larat angkat.. HAHA! sama2..

nelly said...

hahahaha ..
i know !!
not bad entri dia !

lady nana said...

haa.. kan.. kan.. even dia merapu.. tapi best...

darxniq said...

best la ko!!!.hahahhahaha

www.fierapirot.bolgspot.com said...

yup...betul2..=) singgah and follow nana..=)

m!SsRahEnA said...

yup..zie pun suke sgt ngn blog kayif..setiap hari klw x bce blog die x sah..best sgt..bak kate nana..mcm2 ada...blogging smp mati taw kayif..peminat setia kamu nie..

misskhuzie.blogspot.com

lady nana said...

darxniq : nanti Nana wat pasal awak jugak ok.. blog awak pun besh juga.. :)

lady nana said...

fiera : tengs.. :)

lady nana said...

zie : sama lah kita.. mau tak jengah hari2.. kalau 1 hari tah bape puloh kali dia menghupdate.. HAHA!

HeziqaMushadadLee said...

haha!abang niq selalu jeles,and abang kyerull selalu dpt pujian melambung!hahaha

najihah sahami said...

yes3..kayif memang best!!

lady nana said...

HeziqaMushadadLee : owh.. begitu yaa.. kes dengki lar ni.. hahaha

lady nana said...

najihah : idop kayif.. :))

darxniq said...

lady nana
xmo..majok..hahahhahahha..

lady nana said...

alolorrr.. comel je majok.. HAHA!