Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Friday, April 29, 2011

hafizzainal's contest - senyuman mahal

hoiii.. korang.. Nana join contest lagi.. masuk yang ni.. ni contest yang kedua Nana join untuk hari ni.. HAHA!.. gila kentang dan gila contest erk.. contest ni di anjurkan oleh sum1 hensem tau.. huhu.. *nak sain.. nak tahu kelik SINI. cita cita dia nak jadik dentist... fuiyoo.. ni yang tibe tibe nak check gigi selalu.. :P

sebelum terlupa meletakkan banner seperti contest yang pertama tadi.. meh Nana letak cepat cepat.. kang dah excited tak hingat..
 

Haa.. nampak tak.. nampak tak.. banner pun dah boleh wat cair meleleh tau.. memang bagus pun dia wat contest ni.. sebab senyuman dia memang mahal.. bukan in Ringgit Malysia lagi dah ni.. tapi US dollar.. HAHA! So gambar yang akan dipersembahkan ialah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

taraaaaaaaaaaaaaaaaaa



Ni lah senyuman paling mahal yang Nana ada.. maybe bagi korang tak mahal mana pun.. setakat seposen doposen je.. tapi pada Nana ianya mahal.. semahal baju baju kat Quicksilver.. kenapa?? sebab ni senyuman paling ikhlas.. tak dibuat buat..

gambar ini bersifat CANDID tau.. itu pasal ler leher dah macam orang banyak mencekik leher ayam.. HAHA! lagipun ni sewaktu muda muda.. mudalah kot sebab tak masuk 20 agy time nie.. then ni pun picture last year.. nampak background tuh.. cantik tak.. certeka certeka kat ne.. haaa lambat.. lokasinya kat KLCC.. time ni pulak bulan pose.. Ramadhan al Mubarak.. so, nampak kan sinar orang pose kat muka tuh.. kuang kuang kuang..


jadik step yang terakhir Nana nak kena tag 3 orang.. errmm.. kalau tak nak tag boleh tak.. Nana bukan ape.. yelah.. nanti kalau diorang join.. tipislah harapan Nana nak menang kan.. kah kah kah.. ngengada.. ok, mangsa tag kali ni adalah..


yang di tag belum mendengar lagi berita bahawa yang mereka telah ditag.. tetapi mesej telah dihantar.. cewahh.. dah macam voice sms pulokk.. so, bagi sesiapa yang berkeinginan nak join boleh tekan SINI..

No comments: