Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Saturday, April 2, 2011

IN RELATIONSHIP >-----> SINGLE



tajuk post je dah cukup untuk menunjukkan bahawa Nana bukan lagi milik sesiapa.. Nana dah single.. BUT NOT AVAILABLE.. Nana xsangka perhubungan yang Nana pertahankan selama 5 tahun since 6 februari 2006 berakhir takat hari ini sahaja.. 02 April 2011.. siyezly Nana sedih sangat bila jadik camni.. tapi nak wat macam mana.. anggap sajalah takdir n dia bukan jodoh Nana.. Nak menangis air mata darah pun tak guna rasanya.. uwwaaa...

TANG!! * kena ketok pale.. dah! tak yah nak sentimental sangat.. poyo giler.. HAHA! Act title di atas tiada kena mengena pun dengan boyfren or what.. just bestfren Nana jerk.. kalau dekat fb tuh Nana memang wat in relationship dengan dia.. 

motif : 

1. bia orang tak taw status Nana.. kalau iklas nak kawan, kawan jerlah kan.. xpayah dok sibok tanya.. 
2. takut nnt org ngurat bf Nana plak.. *aik, ada ke.. NTAH! :P

menyambung story di atas, so sebenarnya Nana takde lah frust tertonggeng2 or tertiarap pun.. Saja je nak bikin gempak dekat ini blog.. my status bertukar jadi SINGLE adalah kerana dia dah pun MENGdeactivated acc fb dia dengan alasan tertentu.. * jangan bz body hal umah tangga orang.. Nana babap nnt.. haa.. mana ada Nana sedih2 kan.. Hepy jer ni taw.. ngee... kalau korang nak taw siapa yang dah menSINGLEkan Nana tuh boleh lah CERKELIK CERKELIK. tue lah orangnya.. sahabat Nana since sekolah2 dedulu.. HEHE..

tengs sudi membaca.. tp jangan rasa tertipu pula.. :))




2 comments:

fauzan mokhtar said...

as long as u hepy,....no prob...hahaha

amierul said...

gumuk...gumuk..gumuk..hahahaha