Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Saturday, April 16, 2011

ini bukan tentang rayhanna si cik payung tu okeyh

kecik2 dah pandai... HAHA!

ATTENTION!! nampak tak gambar mudak kecik kat atas nie.. nama dia Rayhanna.. *nama nak best jerk.. cumel dak.. cumel dak.. haruslah cumel kan macam saya.. ceteka.. ceteka.. budak ni anak sape.. haa.. yang dah tau tuh tolong diam ok.. kalau tak sebat montot kang.. HAHA!! nie anak kepada mak Nana lah.. istilah senang.. my adik lorr... eh, apesal pulak tak percaya ni.. betul lah..

Ni namanya adik mengejot tau.. dedulu kalau orang tanya 
"adik beradik berapa".. 
dengan muka slumber "3".. 
pastuh kalau orang tanya lagi "kau yang no berapa" 
dengan muka penuh comel pulak " yang sulung.. tapi adik pun dah besar2 dah".. 
tapi sekarang kalau orang tanya.. jawapan da kena tukar da..
"adik beradik berapa"..  dengan muka slumber lagi "4".. 
"kau yang no berapa".. dengan muka penuh comel lagi "yang no.1" 
pendek jer jawapan kan.. HAHA! 
"tapi adik pun dah besar2 dah".. ni dah tak boleh pakai dah sebab ada yang still baby..

kena yang kepoh2.. busy body + banyak tanya.. 
"adik kau no.2 sek tingkatan berapa"
dengan kerek "eh, dah habis dah sekolah"
"adik kau yang no 3?"
dengan kerek lagi "dah tingkatan 3 da"
"ohh.. da besar2..yang last?"
dengan muka comel ala2 Sizuka "baby lagi.. baru 5 bln stgh"
"eh, jauh beza?"
haa.. tuh maleh nak menerang tuh..

Rezeki tuhan bagi kita terima jerlah ye.. dah tersurat.. tertelegram.. yang adik beradik Nana 4.. * tapi tak tahu lah kalau masa akan datang jadi 5.. HAHA! dan bukannya 3.. orang2 kat facebook tuh selalu salah faham "awak dah kawin ker?" "tuh anak ker?" adeii.. ==' oi3!!! Nana belum kawin lah.. dengar tak Nana jerit nie.. 

soalan tu masih boleh di handle lagi.. sebab kawan2 Nana pun ramai gak yang dah kawin n ada baby masing2.. *ee.. jeles!! yang ni soalan yang lain daripada lain.. "kau cakap betul2.. tuh sebenarnya adik kau ke.. atau anak kau tapi mak kau bela then cakap adik" sadisnya soalan nie kan.. Nana tak sejahat itu lah.. :( naseb baik lah tuh kali pertama dan terakhirnya Nana dengar soalan tuh.. so, sesiapa yang ada rasa nak tanya soalan bangang camni.. meh sini, Nana nak sepuk kan..

ulangan : ini adik kandung Nana.. bukan anak seperti yang didakwa.. gap umur Nana ngan dia memang jauh 20 tahun.. *dah macam gap umur Nana dengan mum.. pape pun Nana sayang mudak kecik ni giler2 walaupun dia kuat mengamuk.. HAHA! sekejap je tak dapat tengok dia.. rindu sudaa... orang kata mata dia besar macam Nana.. eh, haruslah. mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke dalam perut Nana.. :P




No comments: