Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Wednesday, April 20, 2011

Jatuh Cinta Lagi

holla! saja je nak wat gempak pepagi ni kan.. mesti korang nak taw dengan siapa Nana jatuh cinta kan.. actually dia bukan seorang lelaki berusia 24 tahun ke bawah.. bukan juga seorang lelaki berusia 24 tahun dan keatas.. dipendekkan cerita bukan dengan seorang LELAKI.. but im not lesbo ok.. Nana juga jatuh cinta bukan dengan seorang perempuan yang tak cukup umur.. bukan juga seorang perempuan yang sudah monopos.. dan dipendekkan cerita lagi bukan dengan seorang PEREMPUAN..

haa.. marah tak.. marah tak.. sabar.. ni nak kasi taulah ni ye.. lelaki bukan.. perempuan pun bukan.. then apa?? binatang kah?? bukan jugaklah.. Nana dah jatuh cinta dengan SHAWL.. now Nana tengokkan ramai yang dah berjinak2 dengan shawl.. Nana tengok comey jerk kalau gegirl pakai shawl.. then letak reben or hairband.. *tudung kadang kala je nampak.. ramai yang nak jadi macam Hana Tajima.. ramai tuh termasuklah Nana ok.. HAHA!

Nana tahu bertudung tak sepatutnya disebabkan ikot trend.. n Nana mengaku Nana suka dan jatuh cinta untuk pakai shawl ni sedikit sebanyak disebabkan trend.. tapi Nana rasa tak salah kalau Nana jadikan ia sebagai permulaan.. selain tu pun Nana memang ikhlas untuk tidak lagi free hair.. Nana nak berubah.. * sila doakan Nana ok.. Aminn..







Nampak tak gambar yang memaparkan muka bajet2 comel kat atas nie.. diz is 1st time Nana angout dengan sopannya.. OMG! Nana sendiri tak percaya ok.. time nieyh Nana g kolej kt kL nun untuk menyelesaikan yuran pengajian Nana.. hari itu dalam sejarah coz paling lame tudung melekat kat kepala.. HAHA! time ni pun Nana ada gak shoping shawl baru kat Times Square.. Nana suka gila dengan orang yang jual shawl tuh.. dia baik jerk.. dia siap ajar Nana lagi style2 nak pakai shawl.. memang sayanglah kat dia * bodek.. manalah tahu nanti datang lagi dapat good price kan.. cheitt... ayuh julingkan mata lagi ok..









p/s : sila komen ok if ada pape yang tak kena..

buah cempedak luar pagar
ambil galah tolong jolokkan
saya budak baru belajar
kalau salah tolong tunjukkan

cewahh.. berpantun pantun pulakkan.. HAHA! gambar bersama shawl baru akan menyusul kemudian ok..

No comments: