Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Friday, April 29, 2011

Khusaini noryazid nak lukis muke korang

Salam.. ok. tak boleh intro panjang panjang.. tak boleh membebel banyak banyak.. sebab Nana tengah kejar masa ni.. takut tak sempat.. Nana nak join contest.. contest anjuran Khusaini Noryazid.. dah lah contest ni akan berakhir pukul 11.59 malam ni.. HAHA! bikin kelam kabut kan.. lama lagi.. rilek der.. alaaa.. Nana bukan ape.. hormon excited terlebih nie.. haruslah excited.. join pun sebab nak MENANG.. tapi kalau tak menang.. nak wat camna.. duk dalam almari nangis jerlah kan.. ok, tamat! sesiapa yang nak join.. ayuh ke MARI.

sebelum terlupa.. meh letak banner beliau dulu ok.. *sebenarnya dah terlupa dah pun td T_____T


jadi untuk itu gambar yang dipertaruhkan oleh Nana ialah ini.  makcik pakcik.. sila tutup mata.. nanti kamu akan kecintaan kepada saya untuk dijadikan menantu.. HAHA!


tuan penganjur, disini Nana sertakan sebab musabab ye kenapa awak kena lukis muka Nana.
  • sebabnya kalau awak tak lukis gambar Nana, Nana bakor awak.. HAHA! *sila takut
  • coz i think Nana nampak sweet sangat dalam gambar ni.. *poodaahhh!! sumpah perasan
  • Nana tak reti melukis.. jadi Nana suh la awak kan.. logikkan alasan ni..
  • selain tu, Nana nak wat takutkan tikus kat belakang almari.. HAHA!
  • teringin nak ada potret muka sendiri.. apatah lagi in sopan version .. :)
  • kalau Nana suruh pelukis jalanan yang lukis muka Nana yang comey ni, nanti Nana kena bayor.. kalau suruh awak free kan.. kan.. kan.. * nampak sangat kedekut erk.. 
  • pastu pastu pastu.. kalau awak lukis gambar Nana, Nana gerenti nanti awak akan dapat ilham dalam apa je yang awak nak buat *nampak benor nipunya kan.. 
  • actually diz is my first time Nana hangout dengan tidak BERfree hair.. kerana berazam untuk bertudung pula selepas ni.. so, i wanna make it as my memory.. frame besar besar.. dan kalau orang tanya saya cakap lah "Khusaini Noryazid yang lukis.. nak tempah ke?" HAHA!
  • i love diz picture so much.. its bring 1001 makna..
ok, done!! tak berjela jela sangat kan.. Hee.. sila bagi Nana menang yer.. kalau tak Nana akan terjun dari bangunan Mahkota Parade malam ni.. ok, tipu! to alls yang nak join boleh kelik kat perkataan "MARI" yang kat atas tuh ye.. selamat mencuba.. :)

2 comments:

khusaini noryazid said...

brilliant nana..tp awk x letak banner kat entry ni..letak cpt..hahaha..jap ag sye dtg tinjau ag k..

hyemynameisrasyid said...

hmm.,ok la.,mmg patut tersenarai sbgai pemenang.,

pakai tudung nmpk sgt sweet.,harap dpt terus kn bertudung dgn smpurna k.,insyaAllah.,pelan2 kan.,^^