Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Wednesday, April 20, 2011

Lagi Lagi Ku Jatuh Cinta

tumpang lalu... * sambil tunduk.. Alahai.. sopan nya.. HAHA! stop merapu.. tak nak bebel panjang da.. just nak menempek muka sendiri jerk kat entry nie.. Alaa.. nak menayang muka comey bila BER shawl.. * cheitt.. pasan!!

CAUTION: 18 tahun ke ata jer boleh tengok.. yang bawah umur sila dapatkan bimbingan ibubapa.. dan pada sesiapa yang dah merasakan dirinya dilanda angin meluat.. korang boleh lah meninggalkan pergi dari page ini.. sebelum isi perut, buah pinggang dan pundi kencing anda terkeluar sekali disebabkan loya dan meluat yang teramat..











pandang lah lihat lah mukaku yang poyo.. HAHA! memang sangat poyo pun.. aksi2 ini diambil dalam studio tertutup * rumah je sebenarnya pun.. Nana upload pic ni semua kt fb.. saja menggedik.. lalalalala.. Alhamdulillah ramai yang bagi komen positif.. first haruslah depa kata Nana comel.. terperasan sebentar.. tapi yang Nana paling suka ada yang mendoakan tok Nana kekal seperti ini.. *act tak seperti ini sangat lah kan.. sebab berlengan pendek tuh.. :P dan paling yang tidak masuk akal.. ada yang kata macam penyanyi.. tak layak lah dik oi.. Nana punya suara dengan bunyi katak pun, katak agy best..

p/s ; ini bukan shawl baru tuh taw seperti yang Nana bgtaw di entry sebelum ni Nana nak menempek muka Nana dengan shawl baru... ini shawl lama.. lama tak lah lama sangat.. tapi saja je nak diperagakan semula.. akibat bosan tahap maximum..

1 comment:

dwaty said...

confirm budak2 lelaki yang lalu kat sini terJATUH.......???

apa kata hilangkan word varification.. senang nak tinggalkan komen...rujuk sini...

http://dwaty85.blogspot.com/2011/04/blogger-baru-toturial-hilangkan-word.html