Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Saturday, April 2, 2011

lama dah tak datinx

hye all.. Nana punya cerita best ouhh.. tadi petang Nana pi dating ngan darling Nana.. Ms.Zara namanya.. aik, baru single dah ada darling baru.. dasatt.. al maklum ler.. pasang ramai.. HAHA! aish, actually dia ni pun bestie Nana gak.. kengkawan since sekolah dulu.. berdegil sesama.. bila dah bersatupadu.. huru hara jadinya...

so, bila dah lama tak angout.. tadi p lah angout.. skejap je pun.. :( kira ok lah dari tade kan.. lagipun last angout new year taw.. gile lame.. masing2 busy nak wat cmne.. Zara beli tshirt sama tadi.. kaler kelabu... nak tengok tak.. nak tengok tak.. tutup mata dulu ok...

1



2



3


macam kembar tak


satu lagi


cantik tak.. cantik tak.. tapikan mula2 kitorang ingat nak catch yang nie taw.. sila tutup mata lagi..


1





2




3



ok or k.o


alamak! muka tercomel!

tapi xjadik.. sebab Zara tak nak.. cian baju tuh tade luck untuk dibeli oleh Zara.. HAHA! act dari dulu kami memang sangat suka pakai baju sesama.. bukan setakat tshirt sahaja okeyh.. baju kurung juga taw.. dan kami merasa amat bangga sekali bila ada mata2 yang melihat ke arah kami.. kalau puji ok lah kan.. kalau kutuk?? ada ak kesah?? bukan mintak duit dorang pun.. tol tak.. back to da story.. after done shopinx kitorang nek kat atas padang dataran tuh plak.. sekali ada function daa.. tak ketahuan oleh MATTA lah kan function pebender.. * namanya dok Melaka..hampeh mu ni Nana oi.. tapi yg pnting join jerk lah kan.. nak join game segan2.. so, snap jerlah pic sesikit... *sesikit tak tahan.. :P 

Lisa kat belakang tuh dah cemburu2 dah i pose dengan abg Zizan taw


ehem2.. i pose bersama pengarah KHURAFAT okeyh..


muka bajet2 rilek jer nie


haa.. nampak tak binatang 2 ekor kat dalam gambar tuh..gedik sokmo dia.. dok menari2 time ader orang nyanyi lagu hindustan.. lawak giler.. time Nana pose ngan dia nie.. takut2 berani je ni taw.. HAHA! terketar2 kepala lutuk.. then lepas dah menakutkan diri dengan berposing dengan binatang nie Nana n Zara pun blah gie membedal shushi kt MP.. lepastu..three.. dah kenyang perut nie..kitorang pun pulang.. *awal balik.. baik anak mak kan..

p/s: nanti datang ag taw.. xpuas posing.. HAHA!

4 comments:

fauzan mokhtar said...

kembar kah anda??huhhu btw nice picx..

+ NANA HERE + said...

xtaw lah.. sumtime org kate begitu.. haha

saya_arief said...

memang kembar nie.

+ NANA HERE + said...

kembar sedegill bukan kembar seiras.. HAHA!