Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Wednesday, April 13, 2011

Nana jumpa Raqib AF!!

hye.. Assalammualaikum.. amboihh.. sopannya.. anak sapa lah nie.. HAHA! hari nie tiba2 rasa macam nak tanya.. Siapa minat AF (akademi fantasia).. kalau suka meh angkat tangan macam Nana * tiru gaya Usop Whilca.. ops! salah.. Nana tak jadi angkat tangan sebab Nana tak minat.. hee..

Sesumpahnya Nana tak minat tengok AF.. boring.. dedulu layan lah.. tapi since dah musim ke9 nie.. dah tak lalu dah nak tengok.. sorry!! tapi dengar2 ada sorang tuh dari Melaka.. Raqib namanya.. tau pun sebab terdengar dekat radio.. pastuh macam jodoh lah kan dengan dia ni.. ada satu pagi.. burung2 sedang berkicauan.. ada yang sedang bergumbira.. * demam HKLBR tak habis lagi Nana nampak banner gambar muka si Raqib nieyh kat satu kedai makan.. *saja wat title cakap jumpa dia.. bikin gempak.. HAHA!

Fuiyoohhh.. femez betul dia.. mentang2 orang melaka.. HAHA! tapi maybe owner kedai makan tuh ada kena mengena dengan dia.. sedara mara ke.. adik beradik ke.. bau2 kentut ke kan.. mana lah Nana dan kamu2 taw kan.. pape pun semoga berjaya lah ye.. kalau jadi juara boleh lah up kn sikit nama Melaka.. :P

maaf : gambar kurang kepuasan sebab guna cam hp cam ayam.

haa.. tuh jerlah yang Nana dapat nak tunjuk sebagai bukti.. nanti kata penipu pulak kan.. HAHA! no lah.. So, pada siapa2 yang rajin menghadap AF tuh dan minat + terlalu obses dengan Raqib ni boleh lah mengundi beliau ok..

taipkan AFUNDI jarak RAQIB dan hantar ke... er..er...er... tak tau.. * sila semak di kaca televisyen u all tau..

Daaaaaaa...

1 comment:

Myung Dae said...

HAHAHA. Dulu akademi best tapi sekarang memang dah tak... (^_^) Tapi kay tu memang mukenye macam saya. HAHA