Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Saturday, April 16, 2011

NEVER SAY NEVER

hye.. mish you so much mr.blog.. hari2 punya keinginan nak mengupdate.. tapi tuh lah kan.. miskin idea.. HAHA! tapi ari ni tiba2 macam nak story pasal.. NEVER SAY NEVER.. op coz lah Justien Bieber.. hari tuh time Nana tengok CUN.. * memang CUN cerita ni doe.. so, sebelum nak memula cerita tuh kan pihak panggung wayang tuh kan baik hati.. bagi pencuci mata dulu. *iklan lerr.. so, terkeluar lah iklan Justien Bieber.. ada movie pasal dia nie.. in 3D lagi tau.. 




Awww... tuh dia.. sweet bukan.. Nana ajak mr.HIM.. " jom tgk ni nak x" dia kata tak payah.. wat muntah jerk.. ececeh.. sebenarnya jeles.. macam lah Nana tak tahu.. yerlah.. kompom punya lah kan Nana akan syok sendiri kalau dah tatap muka baby faces mat saleh kat atas nieyh.. sehingga terlupa kewujudan beliau disebelah.. then terkepit2.. tergedik2.. kurang lebih macam Shin Chan lah gayanya.. HAHA!

If taw pun yang dia disebelah.. maybe Nana akan terperasan kan yang dia tuh J.B.. OMG! boleh jadi begitu.. dok hug2 dia.. tapi dalam kepale nie "oh, J.B".. tuh 1 hal.. kemungkinan besar lagi.. after jer tengok muvee tuh mesti mulut Nana yang cumel ni xabes2.. "eh, J.B tuh hot lah" "kacak lah" n seumpama rama rama dan sewaktu dengan nya.. belum time call.. belum time mesej.. * kalau betul camtu sumpah Nana tak pandai jaga hati partner.. HAHA! tapi kalau dia memahami dan sayangkan Nana ++++.. mesti dia bawak jugak Nana tengok muvee ni walaupun dihati penuh meluat.. lagipun mustahil lah Nana dapat J.B nie.. kang ada kena santau ngan Selena Gomez.

p/s : bukan nak kata ape.. bukan taknak jaga hati.. tapi dah memang hakikat J.B nie kiut.. 




 


baby baby baby... oooooo... HAHA!


No comments: