Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Friday, April 8, 2011

pdi, dilarang masuk , musang king

yayy!!! hangout agy.. dengan sape?? dengan ZARA.. miss giler kat dia.. ek, eleh.. padahal baru jumpa last week an.. POYO! nak wat camne.. ni kira okey agy taw.. dedulu time zaman sekolah2.. lagi parah.. Zara baru balik Segamat sekejap.. ujung minggu kan.. pastu dah kena tido sensorang.. selalunya berjemaah sesame..tibe2 takde partner, bangun2 jer meleleh air mata.. rindu.. CHOP! meleleh air mata tuh Zara.. bukan Nana ok.. Nana rindu jerk.. tapi tak sampai tahap nangis.. pastu dia terus text Nana cakap miss apa semua.. see, so loving kan kami..HAHA!! tuh belum texting2 agy.. last2 mesej mesti ada MMUUAAHH!! MMUUAAHHHH!!! haa.. korang ada?? mengalahkan orang bercinta bukan..

ok, abes dah ungkit zaman memuda dulu.. taley story banyak2.. sikit2 jerk.. now, continue to cerita asal... tujuan kami hangout sebab nak beli baju sama lagi.. AGAIN! last week baru beli.. ni beli agy.. beli n direct pakai.. agak lah tak senonohnya tuh kan..HAHA! yang penting dah beli.. tak curi.. kan.. kan.. haa.. sabar jap.. mcm biasa lah.. nak menunjuk dengan bangga riak dan takburnya.. tgk bawah ni yerk..

Sama Tapi Tak Serupa
haa.. itu ler bajunyer.. tema purple pula kali ni.. :) scarf tuh jer yg lain.. sbb tade yang same.. lau ada, mesti da sama da.. tuh pun scarf beli terus pakai.. HAHA! tujuan beli supaya tengok muvee nanti tak sejuk.. harreemmm.. sama jerk.. muvee yang kitorang tengok nie.. tak taw ler nak kate best ke tak best.. sebabnya tak paham ending dia..taley blah an,, tapi cerita ni memang suspen lebih.. jantung rasanya macam tertinggal dah kt GSC tuh.. lupa nak p amik.. eh2.. lupa plak nak bagitahu tajuk muvee tuh an.. cerita yang tak terpaham tuh tajuk dia DILARANG MASUK.. tak ramai pun yang tengok muvee nie semalam..

Settle muvee, kengkonon nak ber hot chola8 sebentar kt EQ.. tapi dengan niat nak amik kereta dulu.. tapi apalah bala.. bala.. enjin kereta tak nak hidup.. bateri kong.. seb bek lah ade hero2 & heroin yang keja kat situ nak tolong.. tak lupa jugak kt uncle cina yang dah meminjamkan jumper beliau.. terima kasih daun keladi.. nanti kalau rosak tolong lagi okey.. kalau takde mereka2 tuh, mahu berjanggut tunggu kekanda Zara kat situ..

tak pasal2 kempunan hot chocla8.. Zara len kali ak tuntut.. tak kire!! tak kire!! * sambil hentak2 kaki dan kemudian guling2 cam cerita hindustan.. tapi kan kempunan tuh tak lama taw.. sebab sempat singgah dan makan durian kat tepi jalan.. HAHA! sebiji je dah RM30.. musang king lagi taw.. sapa tengok 360 malam rabu kelmarin mesti tahu.. telan air liur jer masa tengok kat tibi tuh.. isi dia kuning2.. biji dia kecik jerk.. n semalam tekak ni sendiri dapat rasa.. pehh..nikmat yang tak terhingga.. time tuh rasa cam nak kawen jer ngan apek yang jual durian tuh.. nanti dapat mencekik durian hari2.. OK,TIPU! saya masih setia.. :P


p/s ; perhatikan durian sahaja okey.. muke buruk..
muka menikmati keenakan sebenar
ni muka control ayu..*nyampah! HAHA!
Time Nana ngan Zara tengah asyik asyik asyik mencekik durian kat kedai dia tuh.. uncle jual durian tuh tanya "u orang baru kerja balik ka?" Zara blurr2.. "bugis" sejati mana paham lorat cina kan.. Nana dah tau dah sebab apa uncle tuh tnya.. tapi diam jerk.. lepas 10 kali uncle tuh ulang barulah si Zara ni nak paham.. loading betul dia nie kadang2.. lepas Zara jawab tak n bgtaw yang kitorang ni baru balik jalan2.. uncle tuh terus cakap "aik, baju sama.. ingtkn baru balik kerja"  bukan main uncle ni ingat uniform agy.. ==! Memula ingatkan nak mencekik sebijik tuh 2 orang habeskan kat situ jerk.. tapi rasa macam kejam plak.. sebab mak Nana pun terliur gak time tgk durian ni kt tibi ari tuh.. so, bwk lah balik separuh.. ehem2.. baik kan Nana.. *sila jgn muntah.. bak kate pepatah.. sikit sama sikit.. kalau banyak, Nana banyak mak sikit... Zara suku.. HAHA!

p/s : moq, time ak post benda ni kau pun da balik.. miss kau weyh.. huhu... sampai ati kau cakap aku macam mayat pagi tadikan sebab aku tido berbungkus.. dah lah kau cakap camtuh.. pastuh ko selak blanket n kiss aku.. sumpah terasa cam mayat bebetul.. sob..sob...sob.. *kesat air mata sikit.. apa2 pun aku mintak sory sebab time ko bersusah2 pagi tadi aku gasak membuta.. ngantuk yang amat.. tapi aku dah bagi pnjam kredit kira tolong lah jugak tuh kan.. :P buah hati pengarang jantung aku yg terutama tetapi yang ketiga buat kau pun dah tolong jugak.. so, oklah tuh kan.. wish u luck for CS paper isnin nieyh ok.. aku tahu nanti kau datang lagi.. ak nak hot chocla8.. tak lupa.. hang punya buah kol aku.. tapi ak tak pickup.. mcm biasa.. takuttttt...

daaaa

1 comment:

Eyka said...

wah2~ besh nye~ jom la kuar dgn eyka dgn domo plak! mesti lagi hebadd!! wah2~ ;D