Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Wednesday, April 13, 2011

Sawan Bergambar Sudah Mari

Sekian lama bercuti dari amik gambar.. barulah hari ni dapat bercomel2 depan camera.. TIPU! ari tuh kua ada amik gambar.. tapi tuh ari ahad.. ni da hari rabu.. lama lah tuh kan kalau ikut law Rozieana.. HAHA! tamau story panjang.. meh lah saksikan aksi poyo Nana nie.. sebelum tuh sila sediakan baldi atau besen disebelah anda ok..






haaa.... menyampah bukan??? ape??? mau lagi.. ishhh.. ingt tamau da.. sat naaa.... 





cukuplah rasanya 5 jer ok.. tak boleh pampang banyak2.. nanti ada yang jatuh cinta.. puih, pasan bebenor awokk nie.. siyesly Nana rasa hidup Nana ni tak lengkap kalau takde camera walaupun cuma camera hp cap ayam.. HAHA! ada tak sapa2 yang nak hadiahkan DSLR.. hee.. jangan nak bermimpi di pukul 11 malam ni yer cik Nana.. nak beli lah sendiri..

p/s : tak taw nak post apa.. jadi saja ja nak pomot diri sendiri.. sshhhiiiaaaaaahahah

1 comment: