Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Thursday, April 14, 2011

selamat hari jadi SAHABAT!

ini entry khas buat kaw... eh, bukan kau.. jangan nak perasan!!! haa.. bukan kau jugak.. tapi dia.. lah, kenapa pulak?? tak percaya?? memang untuk dia kott.. sebab today bufday dia..

oit, sory coz aku tak jadi orang pertama yang wish bufday ko.. act aku bagi peluang kat laki ko.. *alasan! padahal heboh layan you tube.. then terlajak.. HAHA! aku rase for diz year aku tade present tok ko lah.. al maklumlah.. tanam anggur.. mintak sorry yer.. entry ni jer yang aku mampu nak bagi kau.. dengan setulus jiwa dan bakul aku create ni untuk kau okey.. AMARAN : sila hargai.. kalau tak akan didenda rm5000 dan penjara 2 tahun atau kedua2nya sekali.. ok, aku kejam.


sempena ulang tahun kematian kelahiran kau nie aku doakan kau ayat biasalah kan.. "PANJANG UMO & MURAH REZEKI.." may Allah bless u.. bahagia2 selalu di samping orang tersayang.. family kau.. dan  azben tercinta kau tuh okeyh.. hope ko kekal ngan dia sampai bebila.. jangan nak gaduh saja tau.. then thanks for dah jadi kawan aku selama nie.. dan bagi aku jodoh si kambing tuh.. HAHAHAHA! tuihh.. menyampah kalau ingat.. pape pun ko tolong lah doa yang baik2 jugak untuk aku ok..






p/s : dah dapat kol free tuh jangan tak hingat nak kol ak ok.. lau tak ak majok setahun.. ingt tuh!!!

2 comments:

Woofer Storm said...

selamt ulang tahun kematian??haaha lawak la dia ni..heee
hppy brthday gak buat kawan anda ye..

follow kamu

rozieana said...

hee.. kojaq kalu wish gitu an...
selamat ulang thn kematian.. hahaha