Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, April 17, 2011

tak perlu nak berkasih kasihan sangat lah kalau kat FB tu..

entry di tengah2 pagi rabun ini adalah disebabkan mata Nana yang tiba2 tak boleh lelap.. puas di cuba tapi tidak berjaya.. tajuk post kali ni agak panjangkan.. HAHA! bukan pe.. bila mata tak boleh lelap.. mula lah menggeledah fb kan.. geledah punya geledah.. jumpa lah status orang kemaruk bercinta.. majoriti budak sekolah.. setakat update jiwang2 tuh boleh lah handle lagi.. sebab ianya melambangkan perasaan yang sedang dialami.. nie yang berkasih kasihan dah macam drama Yusof Haslam.. tak boleh blah derr.. adoii.. boleh muntah..

Sorry lah kalau nak jeles ok.. sesumpah iguana Nana sikit pun tak jeles.. bukan tak boleh nak memanje.. tapi agak2 lah.. orang lain pun berpacaran.. ni siap i love u 23456789 ten eleven sejuta semua.. nak nangis lah.. jgn tinggalkn b bagai.. nak bunuh diri pun ada.. adoii.. kalau sekali dua takpe.. ni tiap2 kali update status.. gitu jerlah bunyiknya.. komen berjela2 dah macam skrip drama.. ni memang budak sekolah jer selalunya.. sebab tak matang kan.. padahal couple seminggu dua jerk.. paling lama 3 4 bulan.. then break.. after dat dah dengan orang lain.. pastu status still same.. orang jer lain.. haish tak paham..

Nana berani cakap taip camni sebab time2 Nana tade macam nie der.. dedulu takde FACEBOOK.. Nana sendiri kengkadang segan nak letak apa2 kt fb Nana tuh.. baik gambar boipren ke... in relation dengan sapa2 ke.. bukan sebab malu nak tunjuk yang boipren Nana takde hidung ke.. takde rambut ke.. * tuh contoh.. bukan keadaan sebenar.. tapi Nana nie mikir kalau tante2 *makcik2 Nana tengok.. segan awok.. Nana pun ada gak bercinta monyet2 dulu.. tapi tak lah sampai ke tahap kritikal camnieyh..

Ada tuh lagi best.. "i love you so fucking damn much" kate i love you.. tapi tengah2 ada word bukan2.. tak faham.. tak faham.. kok ye pun rindu tahap gaban.. tak payah lah camtuh sekali.. Nana tade niat pun nak membusy body kan diri yang tak sememangnya tak berapa nak busy nie.. tapi dah ternengokkan.. rasa macam annoying gila lah.. adik2. apakah perasaan anda bila orang lain membaca status anda tuh.. tidak segan kah anda.. atau sebenarnya anda terlalu bangga sebab mempunyai kekasih yang romantik.. *eeyyaarrkk.. Sekolah pun tak habis lagi kan.. baik belajar jer dah betul..  

sape setuju sila angkat tangan macam....

HAHA! so, renung2kan dan selamat beramal.. :))

2 comments:

diBolica anaiema said...

ouch rozie cyg....terbaek arr setori..i like n stju mcm usop to hhehe....btol2 to semua nk antr skrip filem kt shmsul yusof la to,,,kot3 dapat tyang kt cinma,,,mmg letop beb huahauhaah

syamilah :) said...

stuju..

jgn lupa follow balik ye

http://syamilahmawaddahazha.blogspot.com/2011/04/inikah-cinta.html