Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Monday, April 4, 2011

terdesak ke mamat ni?

semalam petang Nana ber IM dengan ehem2..ader laa... mengada sikit.. memanje sikit..berbunga2 hati.. GATAI.. ok, bukan tuh yang Nana nak story..tapi ada yang lagi hebat dari intro Nana tuh.. setel mlelepaskan kerinduan sikit.. *ade lagi..  Nana pun biarkan jer fb Nana tuh on9.. lupe nak off9 IM nya.. IM Nana tuh da lah untuk VVIP jerk.. bukan pe.. xlarat nak mereply kalau dah bebanyak.. tuh mlas nak layan.. ti xsempat2 nak menjengah wall org lain.. *sory yer habit membusy bodykan hal org lain ssh nak buang.. HAHA! ok, sambung cerita, sambil terbiar on9 IM tuh, nana pun g mengisi perot yang dah bergendang2 sebentar.. tup2 dtg balik ade lah IM dr sorang mamat ni..  "i syg" eh, pliss ler.. kalau gitu ler intro nya, mmg sumpah tak layan.. paling menyampah n teros reject..geli!!! 

Nana pun sengal gak time tuh.. xoff9 pun chatnya.. biar jerk.. ==! then mamat tuh sent ag.. katanya Nana sombong.. then tanya Nana dok bukit rambai kan? *org melaka taw la gamaknya.. kalau tak taw toksah dok melaka ye.. ok, pastu Nana pun saje lah mengkelik profile dia.. tak taw lah mimpi pe kan nk view.. selalu dok pangkah jerk.. view2 jerk tengok wall dia terus mendidih darah.. nak taw?? tengok nieyh.. 

SILA KLIK PADA GAMBAR UNTUK TIDAK MEMBUTAKAN MATA U ALL OK


"i nak ajak Rozieana Nana kuar ngn i.. nk ke dia?? "

dia post 29 march.. 3 april baru pasan.. masa baca ni ok gie.. tgk status bawah.. " im horny..need some girls pliz" .. haa.. kompom gila seks.. scroll lagi bawah tgk dia dok like page bohsia bagai.. tanpa membuang masa n selaju mungkin.. Nana block dia.. grrr.. takot.. Nana ada post gak gmbr ni kt fb Nana.. mengamuk kaum2 lelaki.. katanya wat malu kaum lelaki jerk.. aiyooo.... tak tawuuu.. sumtime Nana tak paham ler.. fb tuh kan tempt untuk bersosial.. bukan untuk besarkan s*al kamu tuh.. adoi.. 

nie Nana ada pesanan untuk awak ok..

1. saya tak keluar dengan orang yang saya tak kenal.. if kenal pun tak keluar kot melainkan sahabat2..
2. saya tak suka orang yang perangai macam awak.. gila seks
3. saya mewakili kaum perempuan nak bagitahu no need to syg2 if u starting2 nk kenal dengan girls.. geli ok.. meluat.. kalau girl tuh single lagi ok lah.. kalo dia dah ade bopren.. nak mintak kena cepuk ke..
4. ubah lah perangai buruk tuh.. secara tak langsung memalukan kaum lelaki.. tak pernah dengar ke kerana nila setitik rosak susu sebelanga..
5. awak punye info : lives in melaka.. ini macam saya malu nak mengaku saya orang melaka dan sangat berdoa supaya tidak terjumpa awk d mana2.. melaka ni kan tak besar.. jadi dmintak jauh..
6. saya doakan awak berubah lah ye.. :)

p/s : wat lelaki2 jangan lah jadik cam dia nie.. wat pompan takot jerk.. memalukan pun iyer.. dah macam terdesak sangat.. jadilah lelaki yang sentiasa melindungi wanita.. tuh lebih baik.. :))

6 comments:

nelly said...

selalu gak kena .
:(

+ NANA HERE + said...

mereka ni sepatutnya lempor aje ke sungai..

nelly said...

betul2 ..
kat lombong terus ..
bagi tak muncul2 ..
hahaha

BooBoo said...

HAHA..ini dikatakan desperate....kasi delete saje dak nih.... :)

+ NANA HERE + said...

nelly : bg jerung makan pon orite.. :)
booboo : suda blog awl2.. takot.. haha

saya_arief said...

mamat tu horny.
hahahaha.
sengal punye mamat.