Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Monday, April 4, 2011

tuah SHAHEIZY SAM SAMAD

wah.. sepantas kilat mengupdatekan blog kan.. laju selajunya sampai kalah formula 1 tuh.. HAHA! al maklum lah excited bopren menang ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR.. *kemain bopren kau lah Nana..pasan giler.. sebelah mata pun tak pandang.. eh, tapi sape tau kalau jodoh.. tuh pun KALAU.. ok, stop!! apa2 pun Nana memang minat dia since Nana tengok dia berlakon cerita bohsia.. then cerita kat samarinda tuh.. yang dia dengan Tiz Zaqyah.. adeii tajuk lupa plak.. haish!! senang cita, semua2 lakonan dia Nana suka.. now yang paling ditunggu cerita KONGSI.. lambat betul nak tunggu bulan 5.. *dengan nada yang sedih n muke mintak penampo jepun..

Nana dah hampa dah tau tak masa anugerah first yang dia tercalon tuh dia tak menang.. tapi remy yang menang.. muka da cam nak mintak penampo sulung yang direct ke bongsu dah.. sumpah sedih.. tak boleh terima hakikat.. cam nak terjun long depan umah tuh jer rase *TIPU!

then seb bek for anugerah pelakon filem lelaki popular dia menang.. kemain suke Nana... cepat2 lari kt laptop post kt wall SAM.. siap ada love2 gitu..*GEDIK tahap tak bertahap.. part paling best bila SAM menang ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR.. Nana melompat2 tahap tak hingat dunia sambil menjerit2 macam orang gila.. ek, eleh.. SAM biasa2 jer.. Nana yang lebih2..tah hape2 ntah kan.. :P pastuh tak pasal kena marah sebab memekak.. si kecil rayhanna kan tido.. padan muke ek.. Mara jugak kt Usop ngan wilca die tuh.. lmbat bebenor nk mengumum.. rasa nak bakor jerk.. tak pun awok lempor jer ke sungai.. HAHA!

pape pun congrate to SAM coz dia memang layak menang.. lakonan dia memng sangat mantap n bersahaja.. c u in kongsi.. luv u .. mmuuaahh.. mmmuaah.. * pada yang dengki boleh p men jauh2..shhuhh..shhuhh...



p/s : moga mimpi dating ngan SAM ini malam.. :)

No comments: