Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Monday, May 2, 2011

yang untung untung, yang rugi cuba lagi

sukacita dengan riak bongkak dan takburnya hendak dimaklumkan bahawa Nana telah menang join  contest yang dianjurkan oleh Khusaini Noryazid.. boleh kelik SINI untuk maklumat lanjut.. setelah berjela jela penerangan yang diberikan.. *walaupun sebenarnya beliau tak mahukan berjela jela.. Nana menang juga contest nie.. walaupun cuma no.3.. Alhamdulillah lah kan.. hadiah pun sama je.. tetap potret..

for da first thing.. Nana ingat Nana macam takda harapan nak menang je.. yerlah.. coz ada sesetengah blogger yang join.. diorang letak picture mom n dad diorang.. n reason diorang coz diorang nak wat potret tuh as a mothers day present if diorang menang.. so, mestilah macam lagi bermakna kan.. if nak compare dengan Nana.. dok tempek muka sendiri.. tapi bak kata orang.. tuah ayam nampak di kaki, tuah Nana mana lah nak tahu.. tapi tuah ayam memang lah boleh nampak sebab dia tak pakai kasut.. HAHA!

ok, stop merepek.. pape pun Nana nak terima kasih sangat kat Khusaini Noryazid ni sebab dah pilih Nana as a pemenang kat contest dia.. n dah lukiskan potret Nana lagi.. tapi Nana nak marah sikit.. sebab dia lukis pipi Nana gemuk sikit dari asal *ceit, tak bersyukur.. tadelah.. cantiklah dia lukis.. kalau nak compare dengan Nana, nak lukis doodle pun tak reti.. naif sungguh.. jom tengok bawah.. Nana nak menunjuk ni..




haa.. ni lah lukisan dia.. cantik tak.. sama tak.. kenapalah Nana takda bakat melukis kan.. kalau ada mesti seronok.. kalau korang rasa berminat nak ada lukisan macam ni jugak.. korang boleh klik kat nama cik abang kat atas tuh yer.. tak pun jalan mudah add je fb dia DI SINI.. ngurat ngurat sikit..kenyit kenyit mata.. untung untung dapat lukisan free.. HAHA! joke jerlah.. tapi siyezly beliau ok.. sangat pemarah peramah.. tak bohong punya..

rasanya cukuplah sesi riak takbur bongkak Nana ni.. tuhan marah! hee.. sebenarnya tiada niat pun nak bongkak riak takbur.. tapi sesaje je kata gitu.. yang sebenarnya sangat terharu.. niat sebenar nak cakap TERIMA KASIH je.. then kalau korang nak tengok lagi siapa insan bertuah yang dapat no.2 dan no.1 pulak.. boleh klik SINI.. kalau baik hati follow lah beliau sekali.. untung untung beliau wat contest lagi dan anda pulak pemenangnya.. boleh dapat potret sama macam Nana.. :)

p/s : now, Nana dalam mood menanti potret ini sampai di rumah.. tak kesabaran nak frame besar besar then gantung kat ruang tamu.. biar asal orang datang datang je nampak gambar Nana dulu.. nak top saja kan.. HAHA!

6 comments:

khusaini noryazid said...

wah!!!suke2...hahaha

lady nana said...

thanks sbb suka.. :))

ika said...

congratz ya

lady nana said...

tengkiu.. :)

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..best nye....tak nak dpt lukisan dari saya ke?? btw,,this is my 1st time pergi blog awk... salam perkenalan..jaga elok2 encik kayif k..lalala..gurau je..baru je lepas baca entry awk pasal encik kayif tu..adoi..mcm2 korang ni..:P

lady nana said...

en.kayif tuh ramai yg nak jage dia.. HAHA.. so, wat tak tahu je.. btw tengs singgah.. :))