Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Monday, August 22, 2011

im nothing maybe!

malam tu bila awak tiba2 sebut pasal dia
hati saya dah rasa lain sangat...
bila awak mula puji segala gala tentang dia
saya rasa diri saya terlalu kerdil kat mata awak..
bila awak kata 
"beruntungnya siapa yang dapat dia.."
so, dalam hati saya pun cakap 
"iye! rugikan awak kenal saya"
bila awak cakap lagi 
"if she love somebody dia betul betul akan tunjukkan yang she rili rili love dat person"
saya pun mula tertanya tanya lagi 
"so, selama ini saya tak pernah ke tunjuk sayang saya kat awak"
bila awak kata sepanjang awak couple dengan dia.. dia tak pernah buat masalah melainkan awak sendiri yang mendatangkan masalah
tiba tiba hati saya mengaku.. 
"ye! saya tahu saya selalu buat awak marah"
bila awak mengaku kekesalan awak sebab tak hargai dia suatu ketika dulu
mulalah hati saya tertanya tanya 
"sayang lagi ke awak kat dia?"
untuk menguji berapa banyaknya sayang awak kat saya
saya tanya awak soalan ni
" if time can repeat.. awak nak tak pergi semula ke masa tu"
and ur answer is YES!!
OMG!! seriusly bukan jawapan ni yang saya harapkan
tapi saya mengharapkan 1 jawapan yang boleh bagi saya rasa bersemangat semula
even saya kecewa time tuh..
saya tetap terus uji awak.. saya kata
"so, pergilah cari girl lain yang macam dia"
awak jawab 
" takde orang lain yang macam dia.. cuma dia sorang je yang macam dia"
saya tak puas hati dengan jawapan awak.. saya cakap lagi
" memang lah takde orang lain yang macam dia.. tapi mana tau kan terjumpa yang lebih baik dari dia.. bukannya yang jahat yang macam saya"
dan jawapan awak cuma ini 
"dah jodoh saya jumpa awak"
ok, fine.. JODOH!!
then bila awak cakap  
" DIA LAH PEREMPUAN TERBAIK YANG SAYA PERNAH JUMPA"
 yang mampu saya kata  
"now i know, yang saya takde erti pun buat awak"
tapi ni saya cuma terluah dalam hati je..
tak mampu saya nak zahirkan coz saya rasa down sangat time ni
and saya akui
"3 years cannot be same like 3 month" 



p/s : "dia" tue merupakan ex-gf dia :(

1 comment:

mohd izwan said...

hahha...2 mknenye dia blom lupekn ex die dn die xptot gtaw smua ni kt awk...