Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, September 4, 2011

happy birthday to me!!

holla!!! thanxs all for wishing my bufday... thanx a lot to my family.. my baby boo.. my geng n member member FACEBOOK. even ada sesetengah tu yang Nana tak kenal pun siapa korang.. but u all still ada hati nak say HAPPY BIRTHDAY.. thanx sangat tau.. terharu.. T____T  sob sob sob.. pejam celik pejam celik nana da 21.. ish.. rasa macam baru je main masak masak semalam.. haha.. pada mereka yang dah mendoakan semoga nana dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki..bahagia bersama yang tersayang... so, nana pun doakan korang macam tu jugak ok.. :))

to my beloved family,
exspecially for mumy n dady thanxs untuk penjagaan yang rapi selama 21 tahun nie.. even sumtime rasa macam terkongkong.. but i know tu semua untuk kebaikan.. maafkanlah diatas ditepi dikiri dan kanan kenakalan dan kedegilan anakmu ini yer.. to adik berdaik yang lain.. thanx jugak sebab sanggup melayan karenah kakakmu yang mcam macam ni.. walaupun aku tau adakal korang rasa macam nak bagi kaki jer kat aku kan.. hahaha... lepas ni dengar je cakap aku tau.. tak baik derhaka derhaka... haha..

To Bella,
aku ucapkan terima kasih yang tak terhingga ok.. cewah dah macam nak bagi ucapan dalam majlis plak..haha.. tenkiu kat kau.. n tenkiu jugak kat laki ko.. takda dia.. maka tak sampai lah ko kat rumah aku.. ye dak... thanx untuk kek tu.. present tu semua ok.. rili rili appreciate it.. u r my bestie 4eva tau.. but sory ar kena tunggu lama kayh.. kau da sampai rumah aku, aku tak siap lagi.. terbangun lambat lah.. kes bergayut malam tadi.. hehe... (paham paham jerlah orang bercinta :P)


to my baby boo
firstly im so sory coz merajuk merajuk dengan awak on dat nite... :( saya tau awak hangin dengan saya.. tapi awak sabar jugak kan.. still pujuk saya.. even kepala saya ni keras dah macam tembok besar china.. tak cukup dengan malam... siang pun saya wat hal jugak lagi.. angin dengan orang lain.. awak jadi mangsa.. entah apalah dosa awak time tuh kan sayang.. sorryy..... :(  awak ajak saya buat semua benda yang saya suka buat.. berbowling.. karoke.. mamam mcD.. tapi saya lagi banyak diam dari bercakap..  selalu saya aje yang pot pet pot pet.. pening kepala awak nak layan kan.. saya tahu awak boring sangat time tu.. sorry sangat ok.. btw thanx sesangat untuk cincin tu sayang... rili love it.. plus ada nama kita dua lagi kat cincin tu "rozie n zul" saya pakai 1 awak pakai 1.. saya janji saya takkan tanggalkan cincin nie.. awak pun sama tau.. i love you.. <3




2 comments:

Phat said...

happy birthday nana

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/terima-kasih-semua-geng-blogger.html

misz nana said...

tenkiu phat.. :)