Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, November 27, 2011

kahwin oh kahwin!

seperti yang kita sedia maklum tau. ini adalah musim cuti sekolah. ok, bunyi memang macam tade kena mengena dengan nana sebab dah bertahun tinggalkan bangku sekolah. actualy bukan bangku jer.. tapi semualah.. meja.. papan hitam. HAHA! tak lawak.

sebenaqnya yang nana nak kaitkan dengan musim cuti sekolah ni, op coz lah banyak kerja KAHWIN kan tentime cenggini. sabtu dengan ahad kalau tak kerja.. jadual still penuh.  "jadual nak gie majlis orang kawin" sampaikan 1 hari nak kena jengah sampai 3, 4 buah rumah. haaa... buncit perut telan nasi minyak saje. senang keje suri rumah ye dak.. toksah susah susah masak. boleh amik cuti.. HAHA!

termasuklah nana jugak sebenarnya.. hari hari pi umah orang kawen. sambil makan sambil amik berkat. :D dan untuk hari ini nana pi wedding my bff time zaman sesekolah dulu. dia kawan pertama yang nana ada tautime1st day nana jejak kan kaki kat sek tu.. OMG! ramai kawan kawan nana dah naik pelamin. yang dah ada baby pun ye. sumpah jeles tengok orang dah ada family sendiri..  ^.^" erm.. nak buat macamnakan.. diri sendiri seru belum sampai lagik..





hijau gitu temanya.cantikkan.. urrr... jeles.. jeles.. jeles.. HAHA!


ini muka WAJIB ada.. yang segak bergaya tuh skulmate nana juga

* mak nana kata, lau nak wat kerja kawin jangan buat time cuti sekolah. nanti salam kaut dapat sikit.. HAHA!

HURTS


ok, first nana nampak pic ni kat wall bell. 
so, dengan kelajuan yang maksima nana pun MENGcopy ini pic untuk ditempek kat blog yang dah terlalu lama sunyi dan sepi ni. 
mengapa dan kenapa nana terlalu obses dengan pic ni?? 
ini adalah kerana pic ini memang benar benar sedang memaparkan apa yang nana rasa di waktu, masa, jam, minit dan saat ini. 


BERLAGAK MACAM TADE PAPE!
TAPI JAUH KAT SUDUT HATI, TERLALU SAKIT.


currently i miss him so much. 
kereknya dia. text pun tak reply. 
n kereknya nana. 
dia text 8 tahun baru nak reply. 
macamanalah nak ok kan. 
oh, lelaki. tolonglah!

WANITA INGIN DIPUJUK

tak mintak pun lebih lebih.
sikit pun jadi lah.
kalau text sekadar lagi nak burukkan keadaan better diam kan.
tapi mengertilah kamu

* senyap tak bererti dah tak peduli
* senyap tak semestinya saya sedang bergembira sekarang
*senyap tak bererti sedang ada yang lain temani saya

tapi senyap saya kerana

* fikir bila kita nak kawen. eh, salah! apa kesudahan cerita kita.
* sampai bila kena macam ni..

ouh, boleh gila..