Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, November 27, 2011

HURTS


ok, first nana nampak pic ni kat wall bell. 
so, dengan kelajuan yang maksima nana pun MENGcopy ini pic untuk ditempek kat blog yang dah terlalu lama sunyi dan sepi ni. 
mengapa dan kenapa nana terlalu obses dengan pic ni?? 
ini adalah kerana pic ini memang benar benar sedang memaparkan apa yang nana rasa di waktu, masa, jam, minit dan saat ini. 


BERLAGAK MACAM TADE PAPE!
TAPI JAUH KAT SUDUT HATI, TERLALU SAKIT.


currently i miss him so much. 
kereknya dia. text pun tak reply. 
n kereknya nana. 
dia text 8 tahun baru nak reply. 
macamanalah nak ok kan. 
oh, lelaki. tolonglah!

WANITA INGIN DIPUJUK

tak mintak pun lebih lebih.
sikit pun jadi lah.
kalau text sekadar lagi nak burukkan keadaan better diam kan.
tapi mengertilah kamu

* senyap tak bererti dah tak peduli
* senyap tak semestinya saya sedang bergembira sekarang
*senyap tak bererti sedang ada yang lain temani saya

tapi senyap saya kerana

* fikir bila kita nak kawen. eh, salah! apa kesudahan cerita kita.
* sampai bila kena macam ni..

ouh, boleh gila..

No comments: