Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Sunday, November 27, 2011

kahwin oh kahwin!

seperti yang kita sedia maklum tau. ini adalah musim cuti sekolah. ok, bunyi memang macam tade kena mengena dengan nana sebab dah bertahun tinggalkan bangku sekolah. actualy bukan bangku jer.. tapi semualah.. meja.. papan hitam. HAHA! tak lawak.

sebenaqnya yang nana nak kaitkan dengan musim cuti sekolah ni, op coz lah banyak kerja KAHWIN kan tentime cenggini. sabtu dengan ahad kalau tak kerja.. jadual still penuh.  "jadual nak gie majlis orang kawin" sampaikan 1 hari nak kena jengah sampai 3, 4 buah rumah. haaa... buncit perut telan nasi minyak saje. senang keje suri rumah ye dak.. toksah susah susah masak. boleh amik cuti.. HAHA!

termasuklah nana jugak sebenarnya.. hari hari pi umah orang kawen. sambil makan sambil amik berkat. :D dan untuk hari ini nana pi wedding my bff time zaman sesekolah dulu. dia kawan pertama yang nana ada tautime1st day nana jejak kan kaki kat sek tu.. OMG! ramai kawan kawan nana dah naik pelamin. yang dah ada baby pun ye. sumpah jeles tengok orang dah ada family sendiri..  ^.^" erm.. nak buat macamnakan.. diri sendiri seru belum sampai lagik..





hijau gitu temanya.cantikkan.. urrr... jeles.. jeles.. jeles.. HAHA!


ini muka WAJIB ada.. yang segak bergaya tuh skulmate nana juga

* mak nana kata, lau nak wat kerja kawin jangan buat time cuti sekolah. nanti salam kaut dapat sikit.. HAHA!

No comments: