Blogger Layouts

cer KELIK cer KELIK

si kacak & si cantik

Monday, June 4, 2012

jual mahal

direct to the topik je ok..JUAL MAHAL... jual mahal selalunya dikaitkan dengan PEREMPUAN...yelah..taknak lah perigi yang tercari2 timbanya kan..btw lelaki pun ada jugak yang jual mahal sebenarnya..tapi minoriti lah kan..perempuan nie sebenarnya memang wajib jual mahal dengan kaum2 lelaki ni... bukannya apa..pernah dengar tak istilah nie... SENANG DAtPAT SENANG TINGGAL..kenapa senang tinggal?? Lets check it out!!!

first bila seorang perempuan ni terlalu senang didekati.. itu bermakna perempuan tu jugak senang untuk diperdaya..(ni kalau jumpa dengan lelaki jenis buaya lah kan) u noe why?? Sebab bila buat sesuatu tidak berfikir panjang..terlalu mengambil mudah dalm semua perkara..ajak couple..definately say YES..ajak kawen pun on time say YES..mereka juga boleh dikategorikan sebagai orang yang tak serius dalam hubungan...so, lelaki..plis beware! HAHA..silap hari bulan kamu yang ditinggalkan.

ia berbeza dengan perempuan yang jual mahal. PEREMPUAN JUAL MAHAL SEBENARNYA UNTUK MELIHAT SEJAUH MANA KESUNGGUHAN LELAKI NAK DEKATI DIA...selain mengambil masa untuk mengenali seseorang lelaki tuh..takut disakiti..ditipu..mungkin bermacam2 lagi alasan yang perempuan akan bagi..tapi jauh disudut hati diorang, she still berharap yang korang terus berusaha nak dekati dia..then barulah perempuan tue akan yakin.. :)

tapi untuk perempuan pun jual mahal biarlah berpada pada ok..takut2 jadi andartu pulak..lelaki memang sukakan cabaran tapi kalau da bertahun tahun nak kena menunggu tu, tu da jadi lain cabaran pulak..cabaran kesabaran..hee.. so, renung2kan dan selamat beramal..